Barion Pixel

Ingyenes szállítás 16.000Ft-ot meghaladó vásárlás esetén

Keresés
Close this search box.

Rólunk

A vállalatról

Engem Rácz Zsófiának hívnak, én vagyok az alapítója ennek a vállalkozásnak, amely számomra nem csupán egy üzlet, hanem egy régi álmom megvalósulása is. Textiltervezői szakon végeztem az egyetemen és több oka is van, hogy miért választottam és miért szeretem ezt a szakmát. Először is, számomra ez egy kreatív kifejezési mód. A színek, a minták és az anyagok összehangolása által lehetőségem van a saját egyedi stílusom megteremtésére. Ez egy olyan terület, ahol képes vagyok kifejezni az érzéseimet és az egyéniségemet és láthatom, hogyan válik valóra az elképzelésem a tervezett darabban.

A textiltervezésben találkozik a funkcionalitás és az esztétika. Az otthonok megszépítése, a kényelem és a jó hangulat megteremtése az, ami igazán inspirál. A textíliák által teremtett atmoszféra melegséget és otthonosságot áraszt és ezáltal mélyebb kapcsolatot teremthetünk a környezetünkkel. 

Ezek az okok teszik a textiltervezést olyan különlegessé és értékessé számomra. Remélem, amikor a kezetekbe veszitek az általam tervezett termékeket, Ti is érzitek mindezt. 

Egyediség. Magas minőség. Fenntarthatóság.

Saját tervezésű mintáinkkal lehetőséget teremtünk arra, hogy kiemelkedhess a tömegből, és egyedi megjelenést kölcsönözzön otthonodnak.

Elkötelezettek vagyunk az általunk kínált termékek kiváló minősége iránt. Minden egyes textilünk megtestesíti a precizitást és a gondos munkát, amit azért teszünk, hogy otthonodat szebbé és kényelmesebbé varázsoljuk. Termékeinket úgy tervezzük és gyártjuk, hogy hosszú élettartammal rendelkezzenek.

Az elkészítés során pedig odafigyelünk az energiahatékonyságra és a hulladék minimalizálására.

 

SORA Textile